Kruwt.nl Stockfotografie
Geld verdienen met je foto's
Tips en Nieuws
Nummer 2 - November 2016
Geef je stockfoto's de ruimte

Als je een foto verkoopt weet je nooit wat een klant er mee wil. Waarvoor koopt hij je foto en welke boodschap wil hij er mee communiceren? Een koper wil vaak nog tekst op je foto zetten of hij gebruikt een andere uitsnede. Het resultaat is dus vaak heel anders dan jouw origineel.


Maar al weet je nooit wat een koper exact wil, je kan hem daarbij wel helpen. Zorg dat hij plaats heeft voor zijn tekst. Geef hem de mogelijkheid om een andere uitsnede te kiezen. Kortom, geef je stockfoto's de ruimte!
Lees de hele blog ...
Verdiensten voorjaar en zomer 2016

Mijn laatste blog over mijn verdiensten was Zeven jaar stockfotografie. Tijd voor een update. Maandelijks houd ik in een spreadsheet mijn maandverkopen bij. In deze blog de laatste versie daarvan bijgewerkt t/m september 2016.
Het blijkt dat de groei er een beetje uit is. Met name Shutterstock als grootste bureau blijft een beetje hangen. Op zich jammer maar ook niet getreurd. De laatste jaren ben ik waarschijnlijk te verwend geraakt om te verwachten dat er altijd groei in de inkomsten zit. En ondanks deze afvlakking verdien ik maandelijks toch nog altijd een leuk extraatje!
Mijn verdiensten stockfotografie bijgewerkt t/m september 2016
Verdiensten voorjaar en zomer 2016
Wat is er nieuw op Kruwt.nl
 
Ik heb op mijn nieuwe website een aantal nuttige reacties gekregen. Een daarvan is dat er veel informatie op staat, maar dat de lezer daardoor soms niet weet waar te beginnen. Daarom staat er op de homepagina nu een informatieblok met: De start hier pagina is verder ook als eerste item in het menu opgenomen. Ook op een mobiele telefoon is deze pagina dus meteen te vinden.
Tot slot een laatste vernieuwing. Via het Nieuws archief is het nu mogelijk deze en ook eerdere nieuwsbrieven nog eens na te lezen.

Nieuwe blogs

Op Kruwt.nl kun je de volgende nieuwe blogs vinden: Tot ziens

Ik hoop dat je deze mail kan waarderen en dat je een bezoek brengt aan Kruwt.nl Stockfotografie. Maak ook vooral gebruik van de mogelijkheden om te reageren. Ik ben blij met feedback.
Heb je kennissen die deze nieuwsbrief ook zouden waarderen, voel je dan vrij om deze nieuwsbrief door te sturen.

Vriendelijke groeten, Tromp Willem van Urk
 
Gegevens wijzigen?
Hier kun je je gegevens aanpassen of je uitschrijven uit de verzendlijst

Persoonlijke e-mail: trompwillem@kruwt.nl


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kruwt.nl Stockfotografie · Harderbank 4 · Urk, 8321 RP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp